PROSJEKTET
VEIENE FRA ROMA

OM STIFTELSEN

DET NORSKE INSTITUTT I ROMA

KURSTEMAER

KURSANSVARLIG

KONTAKT OG PÅMELDING

REISEBREV

REISEBREV FRA FOKUS BANK

Evaluering ledersamling i Roma 2. - 5. november 2006 i regi av Stiftelsen "Veiene fra Roma"Deltagere fra Fokus Bank ASA:  Konsernledelsen med ledsagere (22 pers).

Det totale inntrykket av en slik reise fra vår side kan betegnes som en flott opplevelse!

Professor Thomas Thiis-Evensen og Temareiser i Fredrikstad var arrangør for reisen – det var i forkant lagt opp til et detaljert og interessant program for dagene i Roma. Vi hadde en tett og god dialog ifm tilretteleggelse av reisen.

Vi hadde 3 dager med ca 4 timer pr dag med guiding v/ Professor Thomas Thiis-Evensen. Thiis Evensen som guide var en opplevelse i seg selv, engasjert, kunnskapsrik, fin balanse mellom kultur, arkitektur, historie og "dannelse".  Trakk interessante linjer gjennom historien.
Har stor tro på at hans opphold i Roma vil lykkes.

Vi fikk et kort besøk på Det norske institutt ifm at den norske ambassadøren var der samme kveld.  Samarbeidet med Instituttet (og også ambassaden) bør vel videreutvikles i et program som "Veiene fra Roma", hvor de for eksempel kan bidra med en forelesning til grupper som kommer dit.

Fellestransport t/r flyplass fungerte godt.  Hotellets beliggenhet var sentralt og ok standard.  Møteromskapasitet på hotellet kunne vært bedre.  Vår erfaring i etterkant er at møter på samme dag som guiding ikke fungerte særlig godt og at man linker den faglige delen og tema for reisen.

Det var bestilt felles lunsjer og middager under oppholdet, her vil vi anbefale at de som bestiller – koordinerer menyene, da våre tre første måltid hadde samme meny.

Dette er et program vi trygt kan anbefale til andre!

Vennlig hilsen

Thomas F. Borgen

Sidene er utformet av

Stiftelsen Veiene fra Roma
Postboks 1158 Sentrum

0107 OSLO
Tlf: 22 93 60 00
Org. nr. 989 872 036
Stiftelsen Veiene fra Roma © 2006